Cautare

10003 de rezultate pentru "top 100 salarii sibiu lista" (3.57 secunde)
Petrom se plaseaza pe pozitia 16 in Top 500 Europa Centrala, iar Rompetrol Rafinare se pozitioneaza pe locul 50 in regiune, potrivit unui nou top Deloitte asupra primelor 500 mari companii din regiune. ... De asemenea, segmentul de consum este bine reprezentat, cu zece jucatori locali calificati in Top 500.
Regele Florin Cioaba si imparatul Iulian Radulescu ai rromilor nu au sanse sa ajunga parlamentari, tinand cont de rezultatele partiale comunicate de BEJ Sibiu.
Apel anti-Basescu al intelectualilor romani Lista intelectualilor anti-Basescu, care au semnat Apelul catre UE Acad. ... Mihaela Grancea, Universitatea ' Lucian Blaga ' Sibiu; ... Sabin Adrian Luca, Universitatea "Lucian Blaga", Director General al Muzeului Brukenthal, Sibiu; ... Alexandra Mitrea, decanul facultații de Litere si Arte, Universitatea "Lucian Blaga", Sibiu;
Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, vrea salarii de mii de euro pentru angajatii institutiei.
prima de vacanta (85% din indemnizatia de concediu de odihna), prima de fidelitate (pina la 6 salarii minime pe unitate), prima de Craciun si Paste (1 salariu minim pe unitate), indemnizatie de pensionare (pina la 8 salarii de baza), ajutor de accident (pina la 3 salarii), spor pentru activitatea prestata simbata si duminica (100%), spor de program de lucru fractionat (30%), indemnizatie intrerupere concediu de odihna (15%), compensatii pentru concediere colectiva (pina la 20 salarii) etc).
El va realiza, din aceasta toamna, emisiunea 100% la B1 TV, pe baza unui contract semnat intre casa lui de productie si firma care detine pachetul majoritar la postul TV, a spus el, luni pentru HotNews.ro.
Prin castigarea acestui trofeu am readus Romania, dupa atatia ani, pe lista castigatoarelor turneelor de mare slem. ... In ierarhia de simplu, singurul roman prezent in top 100 ramane Victor Hanescu, clasat in aceasta saptamana pe locul 92, cu 825 de puncte.
Lista neagra a "lasilor" care au tradat interesul national in Ardeal Pe internet a inceput sa circule o lista neagra a parlamentarilor PDL/UNPR, din Ardeal, care nu au votat motiunea impotriva UMF Targu Mures.
O astfel de masura ar fi dus la o inflatie de doua cifre" Puteti citi in continuare articolul citat, cu precizarea ca un mai tanar specialist in economie a observat ca masurile aplicate de Guvern (la sfatul BNR) - reduceri de salarii, pensii etc.
Liderul PSD Mircea Geoana a decis, ieri, sa il excluda pe deputatul Dan Mihalache de pe lista de candidati pentru alegerile europarlamentare. Decizia a fost luata dupa ce Mihalache si-a exprimat nemultumirea fata de modul in care a fost intocmita lista.
Lista pentru CJC a fost definitivata Referitor la candidatii pentru Consiliul Judetean Constanta, ieri seara a avut loc o ultima intalnire a democrat-liberalilor pentru a lamuri un ultim aspect, astazi urmand ca lista sa fie depusa. ... "99% lista este batuta in cuie", a precizat Ion Popescu ieri.
"Nu mi se pare corect ca un judet precum Constanta, care are un europarlamentar in momentul de fata, sa nu obtina un loc eligibil pe lista, lucru care l-am spus si colegilor", a declarat, ieri, dupa Colegiul Director al PD-L, Mircea Banias.
"Sa vii cu lista in PD-L mi se pare o bolsevizare a partidului. ... lista este un pas teribil inapoi in modul de functionare democratica a PD-L. ... Aia nu e lista de oameni politici alesi. E lista de gasca, oricine este in ea.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a publicat zilele acestea ceea ce Razvan Orasanu, presedintele institutiei, a denumit-o a fi "lista rusinii". ... Judetul Constanta a "contribuit" la lista rusinii cu peste 4100 de firme. ... Metro Cash & Carry nu este singurul nume mare intiparit pe lista rusinii.
LISTA ACTUALIZATA a cladirilor cu risc seismic Un numar de 190 de cladiri din Capitala sunt considerate pericol public in caz de cutremur, dupa ce municipalitatea a actualizat lista imobilelor incadrate in clasa I de risc seismic, prin adaugarea celor care au spatii publice cu suprafata mai mare de 50 de metri patrati.
De exemplu, deputatul PSD de Sibiu Ioan Cindrea o are angajata in calitate de consilier la biroul parlamentar pe sotia sa, Amalia Cindrea, pentru care deputatul a alocat in luna februarie, la sectiunea salarii de personal, suma de 5.763 de lei.
Cluj si Sibiu. ... Salarii bune primesc si constantenii, gorjenii, dar si locuitorii judetelor Timis si Iasi. Topul primelor 10 judete cu cele mai mari salarii medii nete este incheiat de Brasov si Giurgiu, cu remuneratii mai mari de 1 000 de lei.
Consiliul Investitorilor Straini (FIC) pregateste o lista cu 10 cele mai importante proiecte care ar trebui finalizate de catre autoritatile romane, potrivit unei analize cost/beneficiu facute de membrii FIC.
Pretul unui apartament cu trei sau patru camere, din zonele mai sus amintite, variaza intre 70 si 100 de mii de euro, in functie de etajul la care este situat acesta si de pozitionare.
Chiar daca Dan Petrescu a iesit din grupul milionarilor din Vâlcea, locul sau a fost preluat de familia Bojan, nou-intrata în top.Cei 13 olteni inclusi în topul de anul acesta au reusit sa adune peste 600 de milioane de euro.
google-analytics.com